4D 5D Ultrahang Rendelő

4D 5D babamozi - babafotók - videók
Bejelentkezés: +36 30 349‑1041
4D 5D baba fotózás videózás - Debrecen

Bejelentkezni a +36 30 349‑1041 telefonszámon lehet.

Kisfiú vagy kislány?

4D ultrahang vizsgálat

A 4D / 5D magzati ultrahang segítségével akár ezt is megtudhatjuk.

A terhesség melyik szakában célszerű baba fotózáson, videózáson részt venni?

A legideálisabb időszak a 16-32. hét között van. A babamozi szempontjából inkább a 20-28. heti időszak az, amikor a leglátványosabb felvételek készülhetnek. Nincs akadálya annak, hogy a terhesség alatt több alkalommal is sor kerüljön 4D / 5D baba fotózásra, videózásra. Ezáltal a szülők többször is betekintést nyerhetnek a baba születés előtti életébe.

Amit a 4D baba fotózásról, videózásról tudni kell

Az ultrahang fotózás-videózás nem veszélyezteti a babát?

Fontos tisztázni, hogy az ultrahang berendezések nem sugarakat bocsátanak ki, ahogy pl. a röntgen, hanem hanghullámokat, melyek frekvenciája kívül esik az ember által hallható tartományon, ezért nem halljuk. Nincs tudomásunk olyan kutatási eredményről, amely arról számolt volna be, hogy az ultrahang ilyen jellegű alkalmazása bármilyen mértékben is veszélyt jelentene akár a babára, akár a kismamára nézve. A tudomány jelenlegi álláspontja szerint az ultrahang teljesen veszélytelen.

Ki végzi a baba fotózást, videózást?

A debreceni 4D Babamozi Fotó Videó Stúdióban a babamozi szolgáltatást több évtizedes ultrahang vizsgálat gyakorlattal rendelkező, tapasztalt személy végzi.

Mikor érdemes baba fotózásra, videózásra menni?

Általában a 16-32. terhességi hét közötti időszakban. A babamozi sikerességét egyébként a magzat méhen belüli elhelyezkedése is nagymértékben befolyásolhatja, továbbá az anyai hasfal, illetve a magzatvíz mennyisége is meghatározó tényező.

A fotózás szempontjából a 20-28. hét mondható legideálisabbnak. Azt azonban hozzá kell tenni, hogy a baba közreműködése nélkül soha nem lehet élmény dús babamozira számítani. Szerencsére arra is megvannak a kifinomult praktikák, amelyekkel - és persze egy kis szerencsével - óvatosan szereplésre lehet őket ösztökélni.

A fenti időszakon belül akár több alkalommal is sor kerülhet a 4D baba fotózásra. Így a szülők többször is részesei lehetnek ennek a hatalmas élménynek.

Mikor lehet megállapítani a magzat nemét?

Egy kis szerencsével, ha a baba is úgy akarja, a 12. héttől már megtudhatjuk, hogy egy aranyos kislány, vagy kisfiú lakik a pocakunkban. Ebben az időpontban még nem 100%-os. de a 16. terhességi héttől már teljes biztonsággal látható.

Mennyi ideig tart a baba fotózás, videózás?

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy minden kismamára bőséges időt szánjunk. Ezért nálunk a szokásos 30 perccel szemben akár 50 percig is tarthat. A babák nem mindig készülnek fel a szereplésre, előfordul, hogy éppen szunyókálnak. Ez alatt az 50 perc alatt azonban még a kicsit szégyenlősebb, lámpalázas, vagy lustácska babáknak is elegendő idejük van arra, hogy valami egyéni produkcióval megörvendeztessék a közönséget. Arra is bőségesen jut idő, hogy a látottakat elmagyarázhassuk.

Miért kedvelik a kismamák a debreceni 4D Babamozi Fotó Videó Stúdiót?

Első sorban azért, mert:

-az egyik legmodernebb, s ez által a legkiválóbb minőséget nyújtó 4D / 5D ultrahang készülékkel dolgozunk

-bőséges időt hagyunk minden kismamának a vizsgálatra, nálunk nincs "futószalag effektus"

-a fotózást, videózást óriási rutinnal, több évtizedes gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező személy végzi

-nyugodt, barátságos környezet fogadja a kismamákat, illetve kísérőit

-nincs várakozás, mindenki előre egyeztetett időpontra érkezik

-jól megközelíthetőek vagyunk, ingyenes parkolási lehetőséggel

-kedvező árakkal, és, egyedi igények alapján választható ultrahang csomagokkal várunk mindenkit

-a visszatérő kismamák kedvezményt kapnak a baba fotózásra, videózásra