4D 5D Ultrahang Rendelő

4D 5D babamozi - babafotók - videók
Bejelentkezés: +36 30 349‑1041
4D 5D baba fotózás videózás - Debrecen

Bejelentkezni a +36 30 349‑1041 telefonszámon lehet.

Kisfiú vagy kislány?

4D ultrahang vizsgálat

A 4D / 5D magzati ultrahang segítségével akár ezt is megtudhatjuk.

A terhesség melyik szakában célszerű baba fotózáson, videózáson részt venni?

A legideálisabb időszak a 16-32. hét között van. A babamozi szempontjából inkább a 20-28. heti időszak az, amikor a leglátványosabb felvételek készülhetnek. Nincs akadálya annak, hogy a terhesség alatt több alkalommal is sor kerüljön 4D / 5D baba fotózásra, videózásra. Ezáltal a szülők többször is betekintést nyerhetnek a baba születés előtti életébe.

Szolgáltatásaink

A debreceni 4D Babamozi Fotó Videó Stúdióban az 5D ultrahang készülékkel élményszerű betekintést engednek a baba életébe.

A különböző igényekhez igazodva három csomagot állítottunk össze a kismamák számára.

1. ULTRAHANG csomag

Élményszerű, látványos betekintést kapunk a baba világába.

A fotózás-videózás végén 2 db kiválasztott képet képet adunk kinyomtatva.

2. BABAMOZI csomag

Élményszerű, látványos betekintést kapunk a baba világába. Folyamatosan, nagy felbontású monitoron keresztül figyelhetjük a pici viselkedését, Soha vissza nem hozható pillanatokkal lehetnek gazdagabbak a jelen lévők. Szívet melengető érzés ily módon találkozni a picivel. Látni, ahogy mocorog, nyitogatja szemecskéjét, csuklik, grimaszol, fintorokat vág, ásít, vagy szopja az ujját.

A fotózás-videózás végén számos 2D és 3D képet, valamint néhány másodperces 2D-s mozgóképet (videó klip) vihetnek haza a kismamák az általuk hozott digitális adathordozón. A képekből kettőt fotó minőségben ki is nyomtatunk.

Kinek, mikor ajánljuk?

A baba nemének megállapítása általában a terhesség 16. hetétől lehetséges. A leglátványosabb képek a 20-30. héttől készíthetők. Ezen időszakon belül is nagy változásokon megy keresztül a baba, tehát akár több alkalommal is érdemes részt venni 4D ultrahang vizsgálaton. Mi azt javasoljuk, hogy azért legalább 1 hónap teljen el a két ultrahang vizsgálat között, mivel ezen belül nem történik látványos változás a baba fejlődésében.

3. PRÉMIUM csomag

Ez a csomag biztosítja a legmaradandóbb élményt.

A fotózás-videózás végén a kismamák az általuk hozott digitális adathordozón (pl. pendrive, memória kártya) megkapják a babamozi teljes videó anyagát, valamint számos 2D, 3D képet vihetnek haza digitális adathordozón, melyből kettőt fotó minőségben ki is nyomtatunk.

Ez a csomag annyival nyújt többet a normál BABAMOZI csomagtól, hogy az élő babamozi digitálisan rögzítésre kerül, és a videó felvételt a kismama az általa hozott digitális adathordozóra (pl. pendrive, memória kártya) kiírva haza is vihet. Így nem csak az állóképek, de a 4D / 5D ultrahang teljes videó anyaga magyarázó szöveggel maradandó emléket képez.

Kinek, mikor ajánljuk?

Azoknak ideális választás, akik szeretnék a BABAMOZI teljes 4D / 5D ultrahang anyagát digitális formátumban megörökíteni, lehetőséget biztosítani arra, hogy azt később otthon is visszanézhessék, vagy másoknak is megmutathassák.

Fontos megjegyezni a szolgáltatásainkkal kapcsolatosan, hogy jelenlegi tevékenységünk kizárólag baba fotózásból, videózásból áll, melynek során az ultrahang vizsgálatok terén eltöltött több évtizedes munkám során megszerzett tapasztalatomat alkalmazom..

Vizsgálat, illetve ahhoz kapcsolódó lelet, diagnosztikus komment készítés nem történik!

Miért kedvelik a kismamák a debreceni 4D Babamozi Fotó Videó Stúdiót?

Első sorban azért, mert:

-az egyik legmodernebb, s ez által a legkiválóbb minőséget nyújtó 4D / 5D ultrahang készülékkel dolgozunk

-bőséges időt hagyunk minden kismamának a vizsgálatra, nálunk nincs "futószalag effektus"

-a fotózást, videózást óriási rutinnal, több évtizedes gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező személy végzi

-nyugodt, barátságos környezet fogadja a kismamákat, illetve kísérőit

-nincs várakozás, mindenki előre egyeztetett időpontra érkezik

-jól megközelíthetőek vagyunk, ingyenes parkolási lehetőséggel

-kedvező árakkal, és, egyedi igények alapján választható ultrahang csomagokkal várunk mindenkit

-a visszatérő kismamák kedvezményt kapnak a baba fotózásra, videózásra